Agenda

Cursus Klik & Tik in Bibliotheek Ridderkerk: Oefenen met de computer en het internet

Tijdens de gratis cursus Klik & Tik leer je werken met de computer en het internet. Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Het internet is van alle gemakken voorzien én bereikbaar voor iedereen. Het is daarom handig als je de basis kent. In eigen tempo ga je aan de slag zodat je minder afhankelijk wordt van anderen en begrijpt hoe de computer en het internet werken. De cursus Klik & Tik is op dinsdag en bestaat uit zes bijeenkomsten. 

Leren omgaan met computers en het internet?

Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Het internet is van alle gemakken voorzien én bereikbaar voor iedereen. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.   Met de gratis cursus Klik & Tik leer je in eigen tempo stap voor stap de basisvaardigheden voor het omgaan met je computer en het internet. Tijdens Klik & Tik word je wegwijs gemaakt op het internet. Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Het internet op
  • Websites bezoeken
  • Zoeken met een zoekmachine
  • Invullen en aanvragen
  • E-mailen
  • Downloaden

Deze gratis cursus vindt elke dinsdag plaats, van 13.30 – 15.30 uur. Aanmelden kan via de balie van de bibliotheek of via evanoost@debibliotheekaanzet.nl


AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie

Wat: Cursus Klik & Tik in Bibliotheek Ridderkerk
Wanneer: elke dinsdag van 13.30 – 15.30 uur
Waar: Bibliotheek Ridderkerk
Toegang: gratis | aanmelden aan de balie of via evanoost@debibliotheekaanzet.nl