Agenda

Cursus sportfotografie voor beginners

Hoewel de vakantieperiode nog volop bezig is, is fotograaf Roelie ’t Jong al bezig met de voorbereidingen voor de cursussen die in september plaatsvinden in haar studio aan de Koninginneweg in Ridderkerk. Dit najaar start op 16 oktober de cursus sportfotografie die wordt gegeven door sportfotograaf Wessel Dekker.

Wessel Dekker heeft een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van sportfotografie. Tijdens deze cursus is er aandacht voor techniek, instellingen van de camera en compositie. Ook is er aandacht voor fotobewerking, sportboeken en inspiratie door andere sportfotografen. De cursus bestaat uit 4 lessen die om de week zullen plaatsvinden op woensdagavond; in de tussenliggende periode maken de deelnemers foto’s van sportwedstrijden.

Er wordt vanuit gegaan dat deelnemers aan de cursus kennis hebben van de basisbegrippen van de fotografie, fotograferen met een spiegelreflex camera en een telelens hebben.

Foto turnen door Wessel Dekker

De cursusdata zijn: 16 en 30 oktober, 13 en 27 november 2019. Deelname kost € 165,00 per persoon. Meer Informatie is te vinden op de website van Roelie ´t Jong en op de website van Wessel Dekker. Aanmelden kan bij Roelie ´t Jong via mail info@roelietjong.nl of telefoon 06 558 859 80.