Cursus voor peuters in Wijkcentrum Slikkerveer

Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer organiseert in januari 2021 een nieuwe cursus voor peuters. Op 15 januari van 12.30 tot 13.30 uur kunnen peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar bij ons op verantwoorde wijze deelnemen aan de cursus peuterdans/gymnastiek onder leiding van Juliette Barzilaij.

Lopen over de balk, kruipen door de tunnel en springen over de vijver en pas op voor de krokodil!

Samen met Juf Juul leren de kinderen de wereld van peutergym ontdekken. Aan de hand van thema’s leren ze op een speelse manier verschillende oefeningen. Motorische ontwikkeling, zowel kleine als grove motoriek komen aan bod. Iedere les beginnen ze met een dansje, krijgen ze uitleg over het wekelijkse nieuwe parcours en gaan ze met de juf aan de slag. Aan het einde van de les sluiten ze af met een gezamenlijk spel.

Plezier en ontwikkeling staat voorop in de lessen van Juf Juul.

De cursus bestaat uit 8 lessen en kost € 28,00. U kunt zich aanmelden voor deze cursus door een email te sturen naar info@sws-slikkerveer.nl onder vermelding van uw adresgegevens, de naam van het kind en de leeftijd.

Ook in het nieuwe jaar zullen de corona-regels strikt worden nageleefd. Dit houdt voor deze cursus in, dat ouders niet in de speelzaal aanwezig kunnen zijn. Zij kunnen bij ons in de inloopruimte wachten. Deze ruimte is ook ingedeeld op 1,5 meter afstand van elkaar.