Cursussen Muziekschool Ridderkerk weer van start

Wie een cursus dans of muziek wil volgen kan weer terecht bij Muziekschool Ridderkerk. Deze maand starten er in Het Plein, Koningsplein 3, leuke korte cursussen! Daarnaast zijn er doorlopende cursussen waarop nog kan worden ingestroomd.

In de week van 14 februari starten er korte muziekcursussen voor dreumesen, peuters, kleuters en kinderen. Ook zijn er iedere woensdag danslessen voor peuters en kleuters. Jongeren die in een band willen spelen kunnen zich aanmelden voor Popschool Bandlessen en iedereen die een instrument wil leren bespelen kan kiezen uit ruim 20 instrumenten. En voor wie in een orkest samen muziek wil maken is er het Ridderkerks Jeugd Ensemble (6-20 jaar). De online Cursusvinder is er om te helpen met het kiezen van een cursus, door te selecteren op leeftijd, dag(deel) en thema.

Ridderkerkpas en Klantenservice

Het is mogelijk om een cursus te betalen met tegoed van de Ridderkerkpas. De Klantenservice van Muziekschool Ridderkerk staat klaar voor iedereen die vragen heeft of extra hulp kan gebruiken bij het kiezen van een cursus. Bereikbaar via klant@tobe.nl en 078-6133144.