Agenda

Danscentrum Remus start danslessen in Ridderkerk

Vanaf maandag 28 februari 2022 gaat Danscentrum Remus danslessen geven in zalencentrum Pretoria aan de Pretoriastraat 58 te Ridderkerk Bolnes.

Danscentrum Remus bestaat bijna 30 jaar en is nationaal en internationaal erkend. Veel Ridderkerkers hebben de weg naar het danscentrum al gevonden, maar vanaf 28 februari komt er een dependance in Ridderkerk.

Dansen leer je er stap voor stap. Kledingeisen zijn er niet en de muziek is up-to-date. Voortaan kan het op maandagavond een leuk dansfeestje worden! 
Gestart wordt met een cursus van 10 lessen. Daarmee kun je op een voordelige manier kennis gaan maken met Ank en Anrie van het danscentrum en een leuk programma leren in ondermeer quickstep, engelse wals en cha cha, zodat je op elk feest mee kunt doen op de dansvloer. In Ridderkerk staat ook het door Anrie ontwikkelde en unieke Style in Line op het programma, stijldansen zonder partner. Deze dansvorm is ook heel geschikt om thuis in je huiskamer te dansen.

Het voorlopige programma is: 19.15 – 20.30 uur Style in Line (geen partner nodig), 20.30 – 21.45 uur Paren Stijldansen. Ook bestaat de mogelijkheid om privélessen te volgen vanaf 21.45 uur.

Voor verdere informatie en inschrijven kun je contact opnemen met Danscentrum Remus, telefonisch 01804 28781 of via e-mail danscentrumremus@gmail.com. Veel informatie is ook te vinden op de site danscentrumremus.nl.