Danslessen danscentrum Remus in Bolnes

Na de succesvolle start in februari van dit jaar gaan Ank en Anrie Remus vanaf maandag 5 september 2022 een vervolg geven aan de danslessen die zij geven in zalencentrum Pretoria, Pretoriusstraat 56, 2987 AK  Ridderkerk-Bolnes.

De cursussen in ballroom- en latindansen bestaan uit 14 lessen die zowel worden gegeven aan paren als dansers zonder partner, het door Anrie ontwikkelde Style in Line. Er zijn in het nationaal- en internationaal erkende Danscentrum Remus cursussen voor alle niveaus, dus er is altijd een passende cursus. Dansen leer je er stap voor stap en je kunt al snel uit de voeten. Kledingeisen zijn er niet en de muziek waarop je danst is helemaal van deze tijd.

Naast de danslessen zijn er dansavonden waarop ook niet-cursisten welkom zijn. Je kunt dan volop dansen, maar er is ook gelegenheid voor een praatje met (nieuwe) dansvrienden terwijl je geniet van een lekker drankje.

Op donderdag 1 september 2022 is er vanaf 20.30 uur een informatieavond waarop ook een proefles wordt gegeven. Je kunt gratis en vrijblijvend kennis komen maken met Ank en Anrie en de sfeer proeven in Danscentrum Remus. De informatieavond wordt gehouden in De Magneet, Cranendonckweg 40, 3077 LA  Rotterdam-IJsselmonde. Dat is dichtbij de locatie in Bolnes. In De Magneet wordt lesgegeven op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond.

Hoewel ook voor Danscentrum Remus de kosten zijn gestegen hebben Ank en Anrie de cursusprijzen niet verhoogd. Cursisten die een tweede cursus volgen krijgen daarop zelfs 15% korting. Daarmee hopen Ank en Anrie hun cursisten een beetje tegemoet te komen in deze dure tijd. 

Meer weten? Op de site www.danscentrumremus.nl vind je veel informatie. Bellen mag ook altijd, 0180428781.