DansMee voor 60-plussers

DansMee is voor 60-plussers die gezellig met elkaar willen bewegen op mooie muziek zonder ingewikkelde oefeningen. Onder leiding van de gediplomeerde dansdocent Emma de Bruin ontdek, ontwikkel en vergroot u uw natuurlijke bewegingsmogelijkheden. 

U heeft geen danspartner of danservaring nodig. Deze nieuwe activiteit is voor de 60-plusser die gezellig en lekker wilt bewegen op mooie muziek en waarbij er ook nog gewerkt wordt aan de conditie, souplesse, coördinatie en kracht. Door de combinatie van verschillende dansstijlen in relatie tot de doelgroep is het een nieuwe activiteit die zorgt dat u na de les lekker in uw vel zit. 

Door te dansen stimuleert en traint u uw hersenen en daarmee uw geheugen en denkvermogen. Die creativiteit draagt vervolgens weer bij aan uw mentale gezondheid. Zo is dansen niet alleen gezond voor uw lichaam maar ook voor uw geest. 

De les is elke woensdag van 10.00 – 11.00 uur en na afloop wordt er met elkaar nagepraat met een lekker kopje koffie/thee. U betaalt € 3,00 per les. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen, dus schrijf u snel in want er zijn nog enkele plekken vrij. De locatie is de danszaal van de Muziekschool in het Plein, Koningsplein. Deze zaal heeft een fijne dansvloer, spiegel en geluidsinstallatie. DansMee 60+ is een samenwerkingsverband tussen Muziekschool Ridderkerk en Facet Ridderkerk en is mogelijk gemaakt door de subsidieregeling Cultuur voor iedereen van de gemeente Ridderkerk.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Eerst een proefles volgen is natuurlijk ook mogelijk. Neem dan contact op met Jesper Lagendijk via jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl of 0180 – 432 350.