Agenda

Dansseizoen van start in Danscentrum Remus

Ank en Anrie van Danscentrum Remus nodigen iedereen van harte uit om de dansvloer te komen verkennen. Wil je graag alles weten over dansplezier in Danscentrum Remus ga dan naar het kennismakingsuur op zaterdag 7 september, aanvang 19.00 uur.

Je kunt dan gratis en vrijblijvend de sfeer komen proeven en zien wat er door Danscentrum Remus geboden wordt om er een sportief en swingend najaar van te gaan maken. 20.30 Uur wordt het startsein gegeven voor een spetterende dansavond voor alle dansliefhebbers, dus ook voor degenen die geen cursus volgen. De entree voor de dansavond bedraagt EUR 8,00 per persoon.

Danscentrum Remus is hét adres om te gaan genieten van het dansen. Ank en Anrie geven les in ballroom dansen, zoals de quickstep en tango, en latin dansen, zoals de cha cha cha en de rumba. Ook dansliefhebbers zonder partner zijn welkom. Anrie ontwikkelde daarvoor “Style in Line”. Alle van het paardansen bekende  dansen heeft hij omgezet in lijndansvorm. De cursussen starten in de week van 9 september.

Veel informatie is te vinden op de site www.danscentrumremus.nl, maar leuker is om langs te komen op zaterdag 7 september in het danscentrum dat is gevestigd in De Magneet, Cranendonckweg 40, 3077 LA Rotterdam-IJsselmonde. Dat is bijna op de grens met Ridderkerk, dus lekker dichtbij.