De Dag van Oost: gratis kraamverhuur

Zaterdag 24 september 2022 is het zover, de eerste editie van De Dag Van Oost en niet geheel toevallig valt dit samen met Burendag.

De Dag Van Oost heeft zijn oorsprong twee jaar geleden gehad. Binnen Ridderkerk Oost heb je een groep vrijwilligers die veel voor de wijk doen, vaak achter de schermen, soms ervoor. Denk hierbij aan Linda die veel activiteiten organiseert op Plein Oost, Monique en Allegonda die door het opzetten van De Wavo een begrip zijn in de wijk Oost en het wijkgebouw. Hans, Gerda en andere Hans die met het Wijk Idee Team vele activiteiten in de wijk mogelijk maakt en Ray die als voorzitter van het Wijk Overleg een verbindende factor is.

Al snel is het idee gekomen om iets samen te doen.  Er zijn twee doelen, namelijk: de onderlinge cohesie te vergroten en om alle bewoners van Ridderkerk Oost in het zonnetje te zetten.  Dat past ook mooi samen in de visie van de gemeente Ridderkerk.

Nu is het zo dat voor de braderie er nog ruimte is om een marktkraam te huren, gratis!  

Wil jij bij de braderie een marktkraam huren, dan kan dat door je gegevens achter te laten op witridderkerkoost@gmail.com. Naast de braderie is er ook een rommelmarkt t en worden er activiteiten voor jong en oud georganiseerd.  

De dag van Oost is op 24 september 2022, ter hoogte van Plein Oost, Genestetstraat, het Wijk Gebouw en is van 10:00 tot 16:00.