De Damzangers in de Korenbloem

Zoals de fans van de Damzangers gewend zijn, gaan de Damzangers ook dit jaar weer een leuke muziek en zangavond verzorgen in de sfeervolle “Korenbloem”.

Het uit dertig mannen en vrouwen bestaande koor heeft het gehele jaar weer haar uiterste best gedaan een mooi en vrolijk gevarieerd muziekprogramma voor u samen te stellen waarbij een flink aantal nummers zeker uitnodigen om lekker mee te komen zingen met z᾽n allen.

Het is de gewoonte dat het eerste kopje koffie of thee gratis is, dus de €6,00 entree per persoon zal vast niet het grootste struikelblok gaan vormen. Tussen alle bedrijvigheid door zal er ook nog een verrassende verloting worden verzorgd waarbij talrijke mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast zijn er altijd wel een paar enthousiaste zangers/zangeressen in huis die heel spontaan hun virtuose kwaliteiten ten gehore zullen brengen.           

Alle reden dus om te gaan genieten van een gezellige avond onder elkaar op zaterdag 13 april. Rond 19.00 gaat de zaal open en om 20.00 uur zal het feest echt gaan beginnen.

De Korenbloem is te vinden aan de Tarwestraat 34a te Oostendam Ridderkerk. Voor info kunt u bellen naar 078 691 2386 of 06 141 291 09 .    

Foto: Erik Jonkman