Agenda

De Week van de Mantelzorg: Zing Nederlands Met Me

In de Week van de Mantelzorg organiseert Bibliotheek Ridderkerk in samenwerking met Karaat Mantelzorg een speciale editie van Zing Nederlands Met Me. Op dinsdag 6 november van 19.30 – 21.00 uur is iedereen welkom in Bibliotheek Ridderkerk om Hollandse klassiekers te zingen!

Speciale editie

Normaal gesproken wordt Zing Nederlands Met Me georganiseerd om de Nederlandse taal (beter) te leren. Bij deze speciale editie richten we ons niet op het leren van de taal, maar op het leren zingen. Tijdens deze avond is iedereen welkom om een heuse zangworkshop te volgen. Met tips & trics over stemgebruik, houding en ademhaling. Je kunt je ook even ontspannen en gezellig anderen ontmoeten. Meedoen is gratis en opgeven kan via Karaat Mantelzorg door te mailen naar info@karaatmantelzorg.nl of te bellen naar 0180-763717.

Zing Nederlands Met Me

Uit onderzoek is gebleken dat een andere taal leren zingend stukken sneller gaat.

Daarom is er Zing Nederlands Met Me. Naast het leren van een nieuwe taal, kunnen bezoekers ook even lekker ontspannen en nieuwe mensen ontmoeten. Plezier is hierbij belangrijker dan goed kunnen zingen. Op 13 november van 15.00 – 16.00 uur vindt de reguliere editie weer plaats in Bibliotheek Ridderkerk centrum.

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie
Wat: Zing Nederlands Met Me
Wanneer: dinsdag 6 november, 19.30 – 21.00 uur
Waar: Bibliotheek Ridderkerk centrum
Toegang: gratis, aanmelden via Karaat Mantelzorg Ridderkerk