Dementiewijs: gespreksgroep voor mantelzorgers

Zorgt u voor een naaste met de ziekte dementie en/of Parkinson? Donderdag 30 september 2021 start Karaat Mantelzorg weer met de gespreksgroep voor mantelzorgers in Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80 in Ridderkerk. U bent van harte welkom.

“U staat als mantelzorger centraal en u kunt gevoelens, ervaringen en tips uitwisselen met andere mantelzorgers. Mensen die net als u zorgen voor een naaste met dementie of Parkinson begrijpen u vaak met een half woord. Zij kunnen u praktische tips en informatie geven; ze weten tenslotte waarmee u te maken hebt”, zegt Mineke Boon, senior mantelzorgconsulent van Karaat Mantelzorg. “Ga informeel en ontspannen in gesprek met anderen onder het genot van koffie, thee en wat lekkers.”

De gespreksgroep komt iedere laatste donderdag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur bij elkaar op 30 september, 28 oktober, 25 november en 30 december. Bij voldoende belangstelling lopen de bijeenkomsten in 2022 door. De bijeenkomsten worden begeleid door een mantelzorgconsulent, de deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen. De bijeenkomsten zijn gratis. 

Tijdens de bijeenkomsten worden de op dat moment geldende coronamaatregelen nageleefd. Aanmelden is verplicht. Neem voor aanmelden of meer informatie contact op met Mineke Boon van Karaat Mantelzorg via info@karaatmantelzorg.nl of 06 – 143 274 43.