Agenda

Derde bijeenkomst over ontwerp Sint Jorisplein

Op woensdag 7 september 2022 organiseert de gemeente Ridderkerk een derde en laatste bijeenkomst over een nieuw ontwerp voor het Sint Jorisplein in de Ridderkamer bij Burgerzaken.

Op 30 maart en 11 mei 2022 heeft de gemeente ontwerpen laten zien en zijn zij in gesprek gegaan met vele belangstellenden over hun ideeën voor dit plein. Alle suggesties zijn in een voorlopig ontwerp gevat, dat de gemeente op 7 september graag wil laten zien. Ook dan is er nog gelegenheid op detailniveau mee te denken over het voorlopig ontwerp. Later dit jaar gaat het naar de gemeenteraad ter besluitvorming.

Locatie en tijd

De bijeenkomst is van 18.00 tot 20.30 uur in de Ridderkamer bij Burgerzaken. Tussen 18.00 uur en 20.30 uur kunt u binnenlopen op een moment dat het u schikt.

Digitaal meedenken

Vanaf maart staat ook al de mogelijkheid open om digitaal uw mening te geven. Dit kan via de pagina Nieuw ontwerp St. Jorisplein. Tot en met 21 september 2022 blijft deze optie bestaan. Suggesties die de gemeente zowel live als online onder andere heeft ontvangen: bankjes met beter zitcomfort, inrichting zodanig dat er geen scooters meer over het plein rijden en goed nadenken over de plek van een podium.