Dierenhof weer helemaal open

Vanaf deze week is De Dierenhof weer geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. In het weekend is De Dierenhof nog dicht.

De kinderboerderij in het Oosterpark was vanaf 8 juni weer een aantal middagen geopend. Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld kunnen bezoekers vaker langskomen. Ook kunt u meer plekken bezoeken. Zo is de stal weer open en kunnen kinderen de speeltoestellen weer gebruiken. Kinderen mogen ook zonder toezicht op het terrein komen.

Het knaagdierenverblijf is nog dicht, omdat die ruimte onvoldoende geventileerd kan worden. De toiletten kunt u alleen gebruiken in geval van nood. De reden hiervoor is hygiëne. De looproute is net zoals tijdens de beperkte openingstijden aangegeven met pijlen. De hekken zijn nu echter weggehaald.

Bij uw bezoek is veiligheid belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek desinfecteert u uw handen en tijdens uw bezoek houdt u 1,5 meter afstand. Het personeel kan u vragen om u aan deze regel te houden, maar handhaaft hier niet op. De Dierenhof vertrouwt op uw eigen verantwoordelijkheid.