Agenda

Digitaal vaardig in bibliotheek Slikkerveer: Klik & Tik

De Bibliotheek vindt het belangrijk dat mensen zelf hun zaken kunnen regelen. Daarom kunnen mensen die digitaal vaardiger willen worden bij de bibliotheek terecht.

Vanaf woensdag 10 oktober start de cursus Klik & Tik in de bibliotheek in Slikkerveer. Bij de cursus Klik & Tik leren mensen de basisvaardigheden voor het werken met de computer en het internet. De gratis cursus kent drie onderdelen: de basis, het internet op en samen op ’t web. Klik & Tik is vanaf 10 oktober elke woensdag van 13.30 – 15.00 uur. Aanmelden kan in de bibliotheek of via 078 – 620 55 00.

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie
Wat: Cursus Klik & Tik
Wanneer: Vanaf woensdag 10 oktober
Tijd: 13.30 – 15.00 uur
Plaats: Bibliotheek Slikkerveer, Reijerweg 62 Rikkerkerk
Toegang: deelname is gratis | aanmelden kan bij de balie in de bibliotheek of via 078 620 55 00