DJMA maakt interactieve dinershow in ‘roaring twenties’ stijl

Leerlingen van de Dutch Junior Musical Academy spelen op 1 februari aanstaande de dinershow ‘New York New York’. Een interactieve dinershow waarbij het publiek getuige is van een moord. ‘De kijker kan de hele avond mee puzzelen wie de dader is’ aldus schrijver Lyzette Havinga.

Voor dit concept is een samenwerking aangegaan met Grandcafé Burgerzaken. ‘Er is een speciaal menu voor ons bedacht, met maar liefst zes gangen’, vertelt Petra Visser. ‘Een hele avond theater én eten, dat is toch een ideale combinatie’, vult Havinga aan. 

‘Voor de leerlingen van de DJMA is dit een totaal nieuwe ervaring; nu spelen ze niet alleen op het toneel, maar ook tussen de mensen door. Er moet worden geïmproviseerd, want je weet nooit vooraf hoe mensen reageren. Dat geeft voor de spelers een extra dimensie.’

De dinershow speelt zich af rondom een nachtclub, die wordt opgeschrikt door een moord. De New Yorkse recherche zet zijn beste team in om de zaak op te lossen. Alles wijst erop dat de dader zich in club New York bevindt. Het verhaal zit vol intriges en speelt zich af in de glamour van de roaring twenties. 

Tickets kunnen tot en met 20 januari voor €57,- gereserveerd worden via www.musicalacademy.nl. Meer informatie: info@musicalacademy.nl