Agenda

Doe mee aan ‘Het Zangtalent van Ridderkerk’ 

RTV-Ridderkerk gaat dit voorjaar op zoek naar ‘Het Zangtalent van Ridderkerk’.  Via een leuke wedstrijd voor zangeressen en zangers uit Ridderkerk en omgeving wordt er op zoek gegaan naar talent, dat zich in de kijker wil zingen. Op zondagmiddag 14 april vindt de voorronde plaats in de studio van RTV-Ridderkerk. Op zondagmiddag 12 mei 2024 wordt de finale gehouden in De Loods. 

Ridderkerk staat op het punt om zijn verborgen zangtalent te ontdekken met de lancering van deze zangwedstrijd. De wedstrijd biedt een platform voor getalenteerde zangers om hun vaardigheden te laten zien en hun passie voor muziek te delen met een breder publiek. De wedstrijd verwelkomt deelnemers vanaf 18 jaar oud die in Ridderkerk of omstreken wonen of werken. Of je nu een doorgewinterde performer bent of net begint met het verkennen van je zangtalent, deze wedstrijd biedt een kans voor iedereen om te schitteren.


Zangtalenten kunnen zich aanmelden via de website van RTV-Ridderkerk. Inmiddels zijn er al een aantal aanmeldingen binnen, maar kunnen zangtalenten zich nog aanmelden tot en met vrijdag 5 april. Op zondagmiddag 14 april word de voorronde gehouden in de studio van RTV-Ridderkerk aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 in Ridderkerk. Op zondagmiddag 12 mei vindt dan de grote finale plaats in de grote zaal van eventlocatie De Loods. Op alle dagen wort gewerkt met een jury, die onder leiding zal staan van Hans Magito, voorzitter van RTV-Ridderkerk, maar ook bekend van AVRO’s TopPop Disco Show. Tijdens de voorronde van 14 april is de jury uitgebreid met de bekende Ridderkerkse artiesten Javi Escvalera en Emmy Eve.

Ben je een zangtalent? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier voor ‘Het Zangtalent van Ridderkerk’ op de website van RTV-Ridderkerk: www.rtvridderkerk.nl/talent. Deelname kost € 10,-. De talentenwedstrijd wordt georganiseerd door RTV-Ridderkerk in samenwerking met Promotis Entertainment en Facet Ridderkerk.