Agenda

Donckse Fair 2023

Met de jaarlijks terugkerende Fair laat de organisatie zich dit jaar inspireren door de Engelse flair, fashion & culinair van het ‘Royal Ascot’ evenement in de U.K. – een paardenevent met alles wat daarbij hoort en worden de elementen van dit traditionele kleurrijke event vertaald naar Buitenplaats Het Huys ten Donck.

Denk aan paarden, demo’s en clinics, flamboyante hoeden en fladderende kleurrijke jurken, schitterende bolides en Hollandse rijtuigen, muzikale optredens, picknick of high tea met een kopje thee of het Britse drankje Pimms, Champagne met aardbeien, maar ook de Hollandse Oesterbar! Verder worden traditionele rondleidingen en ‘kijkje in Het Huys ten Donck’ aangeboden,ditmaal met een mooie hoedententoonstelling!

Struin in uw mooiste creatie over de Donckse Fair, langs de verschillende stands die de thema’s van dit jaar vertegenwoordigen maar ook weer een beetje van het buitenleven, interieurs en wellness! Diverse mooie producten en ambachten en veelzijdige stands met antiek, kunst, brocante, kitsch, kleding en uiteraard cadeaus.

De culinaire hoogstandjes worden dit jaar weer verzameld in de Food Corner met passende horeca, waar u ten allen tijde even kunt neerstrijken voor een hapje en een drankje en dit jaar met picknick of high tea op het gazon of bij uw eigen mooie auto met uw genodigden!

Op de Binnenplaats van het Tiendgebouw bij het ’t Donckse Landgoedwinkeltje zal Marten van Welie weer een mooie Proef- en Streekmarkt organiseren, met heerlijke producten van lokale boeren en makers.

Met de vrolijke kinder- en familie activiteiten van de Hobbel de Bobbel paardenrace attractie, shows die nog bekend gemaakt zullen worden, kunst & creaties met Atelier MAAK! en kunstenaars, ponyrijden en boogschieten, kunt u er ook een leuk familie uitje van maken!

Zo wordt dit jaar weer op originele wijze het monumentale Park, gebouwen en interieur en alle mooie hoekjes en kenmerken van deze unieke historische Buitenplaats, tot leven gebracht! Ascot staat vooral bekend omdat de bezoekers mooie, speciale kleding dragen: voor de dames kleurrijke zomerjurken, voor de heren jacquet met hoed. De gastvrouwen/-heeren verwelkomen u graag in Ascot-stijl en het zou leuk zijn als de bezoekers feestelijk gekleed komen, een echt dagje uit ervan maken, en vrolijk komen paraderen op de Butenplaats! Voor degenen met de mooiste Ascot uitstraling is er zelfs een prijs te winnen…hierover later meer!

De Donckse Fair vindt plaats op zaterdag 26 augustus 2023, van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Zie voor programma: www.huystendonk.nl/doncksefair

Voor tickets: www.ticketview.nl/shop/huystendonck

Houd de Facebookpagina en Instagram in de gaten voor sneak previews!

Deelnemen aan de Donckse Fair als standhouder, sponsor of op een andere manier? Neem dan contact op via: doncksefair@huystendonck.nl.