Doopreünie Opstandingskerk Rijsoord

Eerder werd er in de lokale media gemeld over de doopreünie die op 12 mei aanstaande wordt georganiseerd. Heel veel mensen hebben zich hiervoor al aangemeld. Maar de organisatie wil iedereen de kans geven aan deze unieke happening deel te nemen.

Iedereen die gedoopt is in de Opstandingskerk in Rijsoord (of in de Zwaan, de Westerkerk) is hiervoor uitgenodigd. Mocht u nog geen uitnodiging hebben ontvangen en bent u in één van deze kerken in Rijsoord gedoopt, dan bent u van harte uitgenodigd te reageren. 

Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen naar doopreünieopstandingskerk@gmail.com . Ook partners (en kinderen) zijn welkom. Graag aangeven met hoeveel personen u komt en of u wel of niet aan de lunch deelneemt. Maar haast u. Graag voor 6 mei aanstaande.

En wellicht kunt u familieleden, vrienden en/of bekenden die elders wonen en ook in deze kerk zijn gedoopt, op de hoogte brengen van dit bericht.

Het programma ziet er als volgt uit:

De dienst begint om 10.00 uur en daarna is er ruimte elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drank. Vervolgens wordt er een lunch geserveerd en rond 14.00 uur worden de feestelijkheden beëindigd.

Ook alle voormalige predikanten hebben hun medewerking toegezegd en zijn aanwezig op 12 mei.

De Opstandingskerk is te vinden aan de Rijksstraatweg 95-97 in Rijsoord.