Agenda

Een andere kijk op Iran

Iran is bij velen vooral bekend door de Iran-Irak oorlog en de oplopende spanningen in het Midden-Oosten. Dat Iran ook een prachtig land is, weten maar weinigen. Kees en Diny Terlouw uit Vianen hebben Iran twee maal bezocht. Het was beide keren een aangename kennismaking met een vriendelijke, gastvrije bevolking.

Gewapend met camera’s en rugzakken reisden ze wekenlang  met openbaar vervoer kriskras door Iran; een zeer avontuurlijke en bijzondere reiservaring. Het landschap, architectuur, cultuur en het mooiste wat Iran te bieden heeft, haar bevolking, heeft bij hen een onuitwisbare indruk achtergelaten. Hun ervaringen willen ze op woensdag 31 januari 2024 delen met iedereen die naar de maandelijkse bijeenkomst van de Protestants Christelijke Ouderenbond Ridderkerk (PCOB) komt. Kees Terlouw vertelt dan over deze reizen, die worden toegelicht met behulp van vele beelden in de vorm van overvloeiprojectie. 

Zoals gebruikelijk wordt de bijeenkomst gehouden in de Christus is Koning Kerk aan de Juliana van Stolbergstraat 44. Aanvang 14.00 uur. Iedereen is welkom, ook niet-leden. Vanwege de toenemende kosten voor zaalhuur, koffie et cetera, wordt aan niet-leden een bijdrage van 3 euro per persoon gevraagd. Leden betalen een klein bedrag voor de koffie en thee. Digitaal betalen is nog niet mogelijk. De bezoekers moeten er dus aan denken dat ze contant geld meenemen.