Agenda

Eerste Milieuochtend Bolnes in nieuwe jaar 

Heeft u al goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar? En staat op dat lijstje wellicht; aandacht voor het (leef)milieu? Dat komt mooi uit. Dat voornemen kan dan meteen waargemaakt worden, want op zaterdag 6  januari 2024 gaan de milieuvrijwilligers weer op pad met vuilniszak en prikstok. 

Wie goed rondkijkt ziet heel veel afval liggen.  Niet zo vreemd. In de week voor kerstmis heeft het flink gestormd. Het afval vloog in het rond. En ook is er aan het eind van het jaar flink wat vuurwerkafval op straat terecht gekomen. En dat niet alleen in oudejaarsnacht, maar ook in de dagen en weken daarvoor. 

Kan of wil u niet meehelpen? Geen probleem. U kunt het de vrijwilligers dan toch wat gemakkelijker maken door het vuurwerkafval dat voor de eigen deur ligt vast op te vegen en in de eigen vuilniszak of container te gooien.  Dat scheelt de lopers handenvol ( en zakkenvol) werk. Heeft u geen zin om in uw eentje de eigen en andermans troep op te ruimen, komt dan gewoon even de vaste vrijwilligers helpen. Samen  werken is immers veel gezelliger.   Prikkers en zakken staan klaar in het Bolwerk aan de De La Reystraat, hoek Van Riebeekstraat, net als de koffie. Er wordt geprikt tussen 9.00 en 12.00 uur.  Aanmelden vooraf hoeft niet, mag wel. Dat kan bij buurtpreventiebolnes@gmail.com. Of bij milieucoördinator Toon Huizer, telefoon 06 51 56 44 46. Samen houden we Bolnes schoon.