Agenda

Elke dag recreatief zwemmen in zwembad de Fakkel in de herfstvakantie

Zwembad de Fakkel is de gehele herfstvakantie geopend. De herfstvakantie is van zaterdag 14 oktober t/m zondag 22 oktober 2023.

Op de doordeweekse dagen is het recreatiebad geopend van 09:30 – 16:30 uur en op weekenddagen van 10:00 – 16:30 uur.  Doordeweeks in de avond van 19:00 – 22:00 uur. (Donderdag alleen voor dames en vrijdag alleen voor kids t/m 12 jaar). De ochtenden tot 13:00 uur zijn speciaal voor familiezwemmen. Familiezwemmen is alleen toegankelijk voor gezinnen met minimaal 1 kind die niet ouder is als 14 jaar. Er kan wel de gehele dag gezwommen worden.

Overdags zal ook op diverse tijden het aangrenzende wedstrijdbad geopend zijn. In het bad zal de grote waterloopmat komen te liggen. Dit voor kinderen met een zwemdiploma. Kijk op de website voor de openingstijden van het wedstrijdbad.

Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Kijk op de website van zwembad de Fakkel voor de  openingstijden en het reserveren voor de diverse tijdsloten: www.de-fakkel.nl.

Animatieteam

Deze vakantie zal ook het animatieteam weer aanwezig zijn. Op meerdere momenten per dag zullen er door de enthousiaste medewerkers diverse spellen georganiseerd worden. Diverse estafettes, onderwaterspelen en glijbaanraces. 

Verplicht reserveren

Het reserveren voor het recreatieve zwemmen is nog steeds verplicht. Het zwembad zal blijven werken met maximale aantallen. Zo houden zij het “Gezellig en Veilig”.