Agenda

Elke dag recreatief zwemmen in zwembad de Fakkel in meivakantie

Zwembad de Fakkel is de gehele meivakantie geopend. De meivakantie is van zaterdag 22 april t/m zondag 7 mei (uitgezonderd Koningsdag 27 april). 

Geen tijdsloten meer

Op de doordeweekse dagen is het recreatiebad geopend van 09:30 – 16:30 uur en op weekenddagen van 10:00 – 16:30 uur.  Doordeweeks in de avond van 19:00 – 22:00 uur (Donderdag alleen voor dames en vrijdag alleen voor kids t/m 12 jaar). De ochtenden tot 13:00 uur zijn speciaal voor familiezwemmen. Familiezwemmen is alleen toegankelijk voor gezinnen met minimaal 1 kind die niet ouder is als 14 jaar. Er kan wel de gehele dag gezwommen worden.

Overdags zal ook op diverse tijden het aangrenzende wedstrijdbad geopend zijn. In het bad zal de grote waterloopmat komen te liggen. Dit voor kinderen met een zwemdiploma. Kijk op de website voor de openingstijden van het wedstrijdbad.

Buitenbad weersafhankelijk open vanaf maandag 1 mei

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het zomer klaar maken van het buitenbad terrein. Naast het opknappen van de ligweide worden op dit moment de buitenzwembaden voorzien van een nieuwe coating laag. Wanneer het weer goed gaat worden zal het buitenbad opengesteld worden. Het zwembad hanteert daarbij Weeronline en dan met het weercijfer 8 met een temperatuur van 24 graden. Dit zal vermeld gaan worden op de website en de sociale media. Voor banenzwemmen zullen er ook diverse tijden gereserveerd worden.

Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Kijk op de website van zwembad de Fakkel voor de  openingstijden en het reserveren voor de diverse tijdsloten. www.de-fakkel.nl

Animatieteam

Deze vakantie zal ook het animatieteam weer aanwezig zijn. Op meerdere momenten per dag zullen er door de enthousiaste medewerkers diverse spellen georganiseerd worden. Diverse estafettes, onderwaterspelen en glijbaanraces. 

Verplicht reserveren

Het reserveren voor het recreatieve zwemmen is nog steeds verplicht. Het zwembad zal blijven werken met maximale aantallen. Zo blijft het “Gezellig en Veilig”. 

Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Kijk op de website van zwembad de Fakkel voor de openingstijden en het reserveren.