Elke dag recreatief zwemmen in zwembad De Fakkel tijdens voorjaarsvakantie

Zwembad De Fakkel is de gehele voorjaarsvakantie geopend. De voorjaarsvakantie is van zaterdag 26 februari t/m zondag 6 maart 2022.

Ruimere openingstijden

Elke dag zijn er twee tijdsloten. Van 10:00 – 13:00 uur en 13:30 – 16:30 uur. Doordeweeks in de avond van 19:00 – 22:00 uur. (Donderdag alleen voor dames) Reserveren is daar voor nodig. Via de webshop kunnen er kaarten besteld worden. Vol = vol. De tijdsloten op zaterdag en zondag ochtend zijn speciaal voor families.

Overdags (in bijna alle tijdsloten) zal ook het aangrenzende wedstrijdbad geopend zijn. Er zal een grote opblaaskrokodil in het water liggen van wel 12 meter lang. Dit voor kinderen met een zwemdiploma. Kijk op onze website voor de openingstijden van het wedstrijdbad.

Combideal

Speciaal voor in de voorjaarsvakantie bestaat er de mogelijk om een combideal te sluiten. In deze combideal zit het entreekaartje, patatje met, een snack naar keuze, een speeltje en een beker ranja. Een combideal kaartje kost € 10,50. 

Interactive Splash Arena

Nieuw in zwembadland: de Interactive Splash Arena. Een leuk attractief spel in het water. Wie drukt er het meest op de groene of rode knop en wie of welk team haalt de meeste punten. Elke dag zullen er dag winnaars zijn. Nieuwsgierig? Kijk op de Facebook pagina voor diverse filmpjes.

Dit speeltoestel is ook aanwezig in de voorjaarsvakantie


Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Kijk op de website van zwembad de Fakkel voor de openingstijden en het reserveren voor de diverse tijdsloten.