EvR organiseert gratis puzzeltocht voor kinderen

De politieke vereniging Echt voor Ridderkerk (EvR) betreurt het dat er ook dit jaar in de zomervakantie niet veel activiteiten voor jonge kinderen in Ridderkerk worden georganiseerd. Jeugdland en 3X2 zijn helaas afgelast. EvR is er voor jong én oud! Dus vandaar dat EvR een uitdagende, leuke, spannende en gezellige puzzeltocht organiseert voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deelname is gratis door de vele sponsoren die dit evenement mede mogelijk maken!

De puzzeltocht wordt gehouden op donderdag 26 augustus 2021 en er kunnen maximaal 60 kinderen aan meedoen. Wie het eerst komt; wie het eerst maalt, want vol = vol!

De kinderen worden in groepjes van vijf, onder begeleiding van een volwassene, op pad gestuurd. Onderweg lossen zij puzzels op en voeren diverse activiteiten uit. Hiermee verdienen zij punten, zowel individueel en als groep. Aan het eind worden dan diverse prijzen uitgereikt. Sowieso mag elk kind onderweg grabbelen in de grabbelton. De kinderen dienen fysiek in staat te zijn om in groepsverband een paar kilometer te kunnen wandelen in het park.

De gehele puzzeltocht zal circa 5 uur duren, met rustpauzes tussendoor. Deelname aan de puzzeltocht is gratis. Elk kind ontvangt een lunchpakket, bestaande uit twee broodjes, drinken, stuk fruit en een snoepje. Aan het eind, bij de prijsuitreiking, krijgen de kinderen naast drinken ook allemaal nog een ijsje!

Datum: Donderdag, 26 augustus 2021
Tijden: Verzamelen om 10:15 uur,  start puzzeltocht vanaf 10:30 uur, finish om circa 15:30 uur.
Locatie: Oosterpark, start Parkeerterrein bij Restaurant de Pannekoe/Kinderboerderij

Zie voor meer informatie, het overzicht met sponsoren en/of het inschrijfformulier: echtvoorridderkerk.nu of mail naar info@echtvoorridderkerk.nu en vraag om het inschrijfformulier.