Expositie Elly Konijnenburg in gemeentehuis

Vanaf maandag 13 januari tot en met vrijdag 7 februari is er weer een nieuwe expositie in de Middenbeuk van het gemeentehuis. Dit keer zijn de zeer gevarieerde schilderijen van Elly Konijnenburg te bekijken. Kleurrijke schilderijen met dieren, bloemen en landschappen worden tentoongesteld.

Schilderen en tekenen doet Elly al jarenlang. Toen zij nog in het onderwijs werkte, maakte zij graag bordtekeningen. In groep drie bijvoorbeeld, bij de aan te leren woorden, later in het schooljaar bij de seizoenen.

Acrylverf

,,Sinds ik de acrylverf ontdekt heb, heeft dat mijn voorkeur. Het droogt snel, maar je kunt er ook mee werken als met aquarel- of olieverf. Ook is het geschikt voor collagemateriaal.’’

Elly heeft door de jaren heen veel cursussen gevolgd, maar tegenwoordig leert zij ook veel van lessen op het internet. ,,Zo ben ik een jaartje lid geweest van een online schilderclub. Heel leuk om te volgen.’’

Inspiratie

,,Een wandeling in de natuur kan inspiratie geven, maar ook een zelfgemaakte foto. Alle kleuren vind ik interessant. Ik laat u via deze expositie graag meegenieten van mijn schilderkunst.”

Foto: Gemeente Ridderkerk