Agenda

EXTRA Bingomiddag in WVC Bolnes

Facet Ridderkerk nodigt alle buurtbewoners van 65+ uit om deel te nemen aan een gezellige bingomiddag in Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), gelegen aan Noordstraat 255a. Een perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten of oude bekenden weer te zien, plezier te hebben en fantastische prijzen te winnen.

Wanneer: Maandag 3 juni 2024. Zaal open om 13:00 uur, Bingo is van 14:00 tot 16:00 uur.
Locatie: Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), Noordstraat 255a
Kosten: Het eerste bingoplankje kost € 5,00 en is inclusief koffie/thee. De volgende plankjes zijn verkrijgbaar voor € 4,00 per stuk.

Tijdens deze bingomiddag worden acht spannende rondes gespeeld, met in totaal zestien prijzen die gewonnen kunnen worden. Er zijn cadeaubonnen ter waarde van € 12,50 voor een volle kaart en € 5,00 voor het winnen van een figuurtje.

Dit is een geweldige kans om te genieten van een middag vol plezier en nieuwe mensen te ontmoeten. Gastvrouwen heten iedereen van harte welkom.

Voor meer informatie over deze bingomiddag en andere activiteiten in het Wijkvoorzieningencentrum Bolnes, kan contact worden opgenomen met Jacqueline Revier, Sociaal Werker Ouderen, via telefoonnummer 0180 – 432 350 of per e-mail via jacqueline.revier@facetridderkerk.nl. De website www.facetridderkerk.nl biedt aanvullende informatie.