Agenda

Extra recreatieve openingstijden Zwembad de Fakkel komend Hemelvaartweekend

Het Hemelvaartweekend komt eraan. Van donderdag 18 mei t/m zondag 21 mei 2023 kan er weer volop gezwommen worden in Zwembad de Fakkel.  

Op de genoemde dagen is het recreatiebad geopend van 10:00 – 16:30 uur. Donderdagavond 18 mei zal er geen dameszwemmen zijn. Op vrijdagavond 19 mei van 19:00 – 22:00 uur is het recreatiebad speciaal gereserveerd voor de Kids Night. (alleen voor kids t/m 12 jaar. Ouders wel welkom). De ochtenden tot 13:00 uur zijn speciaal voor familiezwemmen. Familiezwemmen is alleen toegankelijk voor gezinnen met minimaal 1 kind die niet ouder is dan 14 jaar. Er kan wel de gehele dag gezwommen worden.

Buitenbad weersafhankelijk open

Wanneer het weer goed gaat worden zal het buitenbad opengesteld worden. Zwembad de Fakkel hanteert daarbij Weeronline en dan met het weercijfer 8 met een temperatuur van 24 graden. Dit zal vermeld gaan worden op de website en de sociale media. Voor banenzwemmen zullen er ook diverse tijden gereserveerd worden.

Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Kijk op de website van zwembad de Fakkel voor de openingstijden en het reserveren: de-fakkel.nl.

Animatieteam

Dit hemelvaart weekend zal ook het animatieteam weer aanwezig zijn. Op meerdere momenten per dag zullen er door onze enthousiaste medewerkers diverse spellen georganiseerd worden. Bijvoorbeeld diverse estafettes, onderwaterspelen en glijbaanraces. 

Verplicht reserveren

Het reserveren voor het recreatieve zwemmen is verplicht. Het zwembad zal blijven werken met maximale aantallen. Zo wordt het “Gezellig en Veilig” gehouden.