Facet Ridderkerk biedt hulp bij aangifte inkomstenbelasting

Facet Ridderkerk biedt net als voorgaande jaren in de maanden maart en april hulp bij het doen van uw aangifte inkomstenbelasting. De eigen bijdrage voor de onkosten bedragen €7,50 per aangifte. Als u samen met uw partner een gezamenlijke aangifte moet doen is de bijdrage €10,00.

“In 2021 is onze werkwijze anders en afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus. Het goede nieuws is dat we u sowieso gaan helpen”, zegt Ilse Schoolenberg, ouderenadviseur bij Facet Ridderkerk. “Afgelopen jaar hadden we ook al met corona te maken. De aangiften inkomstenbelasting hebben we bijvoorbeeld telefonisch afgehandeld of via beeldbellen. Daarnaast hebben we tijdens de momenten van versoepeling ook nog aangiften op kantoor kunnen doen. We werken altijd volgens de RIVM-richtlijnen.”

De vrijwilligers van Facet Ridderkerk staan in de maanden maart en april in ieder geval voor u klaar om de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting te kunnen doen. Als de coronamaatregelen dat toelaten, kan dat op het kantoor van Facet aan de Schoutstraat 5 en anders doen zij de belastingaangifte online voor u. Wilt u weten hoe dat werkt? Neem dan contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350. Via dit telefoonnummer kunt u ook een afspraak maken. U wordt bij iedere stap geholpen.