Feestelijk programma 40-jarig jubileum Reyerheem

Op 28, 29, 30 september en zaterdag 1 oktober 2022 viert Verzorgingshuis Reyerheem haar 40-jarig jubileum. Er is deze dagen een aangepast programma voor de bewoners en gaan de vaste terugkerende activiteiten deze dagen niet door.

Woensdag is een speciale dag voor de bewoners. De woensdagavond special gaat wel door. Woensdagavond is de receptie voor oud medewerkers en genodigden. Heeft u zich nog niet opgegeven als oud medewerker, doe dit dan snel. Vol=vol.

Vrijdagmorgen is er een religieuze bijeenkomst met als thema: dankbaarheid. De aanvang 10.00 uur. Ook buurtbewoners kunnen hierbij aansluiten.

Zaterdag wordt er een gezellige dag van gemaakt. In de tuin zullen diverse kramen staan, onder andere aardbeien, chocolade, tassen, kaarten, cadeautjes, vogelhuisjes, enzovoort.

Er staat een schiettent en er is een natuurwandeling onder leiding van een gids, daar zijn nog plaatsen voor vrij. Heeft u interesse? Geef u dan snel op. Er worden deze dag ook poffertjes gebakken, dus de organisatie hoopt jullie deze dag te ontmoeten.

Voor info of opgeven: Receptie Reyerheem via ReceptieREH@aafje.nl, of via telefoonnummer 088 – 8231017.