Agenda

Feestelijke opening speelseizoen 2023

Het nieuwe speelseizoen staat voor de deur, 15 april 2023 opent de speeltuin aan het Tegelpad zijn deuren. Een feestelijke middag in hopelijk een warm lentezonnetje.

De afgelopen weken zijn de vrijwilligers in de weer geweest om de speeltuin klaar te maken voor het komende seizoen. Speeltoestellen en speelgoed zijn schoongemaakt, waar nodig gerepareerd en het winkeltje is weer gevuld met lekkernijen. Komende week wordt de grasmat nog volledig gereinigd, dat was ook wel hard nodig na 2 gesloten corona-jaren zonder onderhoud, en zaterdag 8 april hebben de vrijwilligers nog een laatste klusochtend om de puntjes op de i te zetten.

Zaterdag 15 april is iedereen welkom vanaf 13.30 u. en zoals gebruikelijk is er voor de kinderen weer het nodige te doen naast het spelen. Entree is deze dag gratis en alle kinderen krijgen bij binnenkomst een strippenkaart. Met deze kaart kunnen de kinderen gebruik maken van een grabbelton, limonade en een snoepje halen in het winkeltje en liefhebbers kunnen zich laten schminken. In aanloop naar de opening en gedurende de maand april kunnen kinderen mee doen aan een kleurwedstrijd, de kleurplaat is te downloaden van de website, www.speeltuinslikkerveer.nl In mei zijn de winnaars bekend en ontvangen zij een leuke prijs.

Voor wie niet elke keer €1 wil afrekenen bij een bezoek zijn er tijdens de opening abonnementen voor het seizoen 2023 verkrijgbaar, betaling dient ter plaatse worden voldaan (pinnen is mogelijk). Het inschrijfformulier hiervoor is aan de poort verkrijgbaar maar is ook te downloaden van de website.