Filmavond in bibliotheek Ridderkerk: Hidden Figures

Woensdag 27 maart aanstaande is er weer een filmavond in de theaterzaal van de bibliotheek in Ridderkerk. Dit keer kan er genoten worden van de film Hidden Figures met onder andere Kevin Costner en Taraji P. Henson in de hoofdrol.

De avond begint om 20.00 uur.Toegang is €4,00 incl. koffie, thee en een drankje. Aanmelden kan in de bibliotheek of via deze link.

Hidden Figures

Hidden Figures is het ongelofelijke en waargebeurde verhaal van drie briljante Afro- Amerikaanse vrouwen die in de jaren zestig als wiskundigen werkzaam waren bij de NASA. Ze waren het brein achter een van de grootste operaties in de geschiedenis: de lancering van astronaut John Glenn in de ruimte. Een indrukwekkende prestatie die de Verenigde Staten het beslissende voordeel gaf in de ruimtewetloop en de wereld volledig op zijn kop zette. Dit visionaire trio doorbrak alle vooroordelen op het gebied van verschillen tussen man en vrouw en rassenverhoudingen en groeide uit tot een grote bron van inspiratie voor toekomstige generaties. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot Lee Shetterly.

In het kort
Wat : Filmavond in bibliotheek Ridderkerk centrum
Wanneer : Woensdag 27 maart 2019 van 20.00 – 22.30 uur
Waar : Bibliotheek Ridderkerk Centrum
Toegang : €4,00, aanmelden via www.debibliotheekaanzet.nl.