Agenda

Filmavond voor Giganten

Elk jaar zetten veel inwoners binnen de gemeente zich belangeloos in voor onze gemeenschap. Zo ook in jouw organisatie. Deze inzet wordt erg gewaardeerd! Daarom organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt, in opdracht van de gemeente Ridderkerk, een gezellige filmavond voor deze Giganten. Alle vrijwilligers zijn van harte welkom!

Pleinbioscoop

Dit jaar eens een heel andere vrijwilligersavond. Het Koningsplein wordt omgetoverd tot een openluchtbioscoop! Onder het genot van een drankje en een versnapering kunnen de gasten genieten van de zomerse musicalfilm: Mamma Mia! Here We Go Again (2018). Deze feel good film is een vervolg op de eerdere succesvolle film Mamma Mia! Het verhaal speelt zich af op het Griekse eiland Kalokairi. Tijdens de voorbereiding van de heropening van het hotel leert Sophie meer over het leven en liefdes van haar inmiddels overleden moeder Donna. Met terugblikken in de tijd zien we hoe relaties tot stand zijn gekomen en hoopt Sophie te ontdekken wie haar vader is. Deze geheel nieuwe musical is wederom gebaseerd op vele bekende liedjes en muziek van ABBA!

Stem jij jouw outfit af op de film of feestelijke avond? Bij fris weer is warmere kleding of een dekentje ook handig.


Waar en wanneer?

Vrijwilligers zijn welkom op vrijdag 6 september op het Koningsplein. Het programma begint om 20.30 uur, na de film is er een borrel tot uiterlijk 24.00 uur. Bij slecht weer is de filmvertoning binnen in Het Plein.

Aanmelden

Vrijwilligers dienen zich vooraf aan te melden via de organisatie waar zij vrijwilligerswerk doen. Let op: minimumleeftijd is 18 jaar. Aanmelden kan tot 30 augustus via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Iedereen krijgt bij inleveren van het toegangsbewijs bonnetjes voor consumpties. Meld tijdig aan, vol = vol!

Meer informatie?

Neem dan contact op met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.