Agenda

Filmavond voor vrijwilligers in Ridderkerk

Elk jaar zetten veel Ridderkerkers zich belangeloos in voor onze lokale samenleving. Deze vrijwillige inzet wordt erg gewaardeerd. Daarom organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt in opdracht van de gemeente Ridderkerk weer een gezellige avond voor deze Giganten. Dit jaar zal het plaatsvinden op vrijdag 6 september in de vorm van een Filmavond voor Giganten.

In hartje Ridderkerk wordt het Koningsplein omgebouwd tot een openluchtbioscoop! Op het programma staat een leuke film die veel mensen zal aanspreken. Welke film het wordt, blijft nog even een verrassing. Begin augustus wordt dit in een apart bericht bekend gemaakt. Er wordt voor de gasten uiteraard gezorgd voor een zitplaats, een drankje en versnapering. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Theater en foyer Het Plein. 

Het programma begint om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 24.00 uur. Vrijwilligers worden via de organisatie waar zij actief zijn uitgenodigd. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. De organisatie kan de vrijwilligers dan aanmelden via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt, vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl, 0180 – 430 440 of kijken op de website www.facetridderkerk.nl