Filmmiddag: De Beentjes van Sint-Hildegard

Iedere eerste vrijdag van de maand is er een filmmiddag in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Vrijdag 2 september staat de film De Beentjes van Sint-Hildegard (2020) op de agenda. De aanvang is 13.30 uur. Kosten voor deelname bedragen € 2,50, inclusief een kop koffie of thee.

De Beentjes van Sint-Hildegard (2020); 103 minuten drama en komedie met onder meer: Herman Finkers, Johanna ter Steege en Leonie ter Braak

Jan is al 35 jaar getrouwd met Gedda. Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij het er benauwd van krijgt. Jan ontsnapt aan de over zorgzaamheid, wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. Maar hoelang kan hij zijn vrouw ontvluchten?

Iedere vrijdag zijn er gezellige ontmoetingsactiviteiten in Wijkcentrum West, zoals de filmmiddag, breimiddag, creatieve middag en bingo. Meer informatie vindt u op www.facetridderkerk.nl.