Filmmiddag Wijkcentrum West: The Zookeeper’s wife

Iedere eerste vrijdag van de maand is er een filmmiddag in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Vrijdag 6 mei 2022 staat de film The Zookeeper’s wife op de agenda. De aanvang is 13.30 uur. Kosten voor deelname bedragen €2,50, inclusief een kop koffie of thee.

The Zookeeper’s wife is een dramafilm van 126 minuten uit de Verenigde Staten met Jessica Chastain, Johan Heldenbergh en Daniel Brühl. ‘The Zookeeper’s Wife’ vertelt het waargebeurde verhaal van de Poolse dierenverzorgers Antonina en Jan Zabinski van de dierentuin van Warschau. In 1939, wanneer de nazi’s het land zijn binnengevallen, worden Antonina en Jan gedwongen te werken onder bevel van de Duitse zoöloog Lutz Heck. In het geheim besluiten de Zabinski’s samen te werken met het verzet om honderden mensenlevens te redden, waarbij Antonina haar leven en dat van de kinderen op het spel zet.

Iedere vrijdag zijn er gezellige ontmoetingsactiviteiten in Wijkcentrum West, zoals de filmmiddag, breimiddag, creatieve middag en bingo. Meer informatie vindt u op facetridderkerk.nl