Films Buitenbios Café Clementine bekend

Wat is het allerleukste om te doen op een warme zomeravond? Juist! Een filmpje pakken in de buitenlucht. Café Clementine viert de zomer met de eerste editie van Clementine’s Buitenbioscoop van 17 tot en met 20 augustus 2022. Elke avond is er een filmavond op het veld naast het terras van de kas. 

De films starten als de zon onder is om 21.30 want onder een sterrenhemel is een film kijken natuurlijk het leukst. Kom je wat eerder, dan kan je het beste plekje bemachtigen en genieten van een hapje en drankje. Café Clementine heeft voor € 28,50 een speciaal 3-gangen filmmenu samengesteld waarmee de filmavond helemaal compleet wordt. 

Het programma van de Buitenbioscoop is inmiddels bekend. De kaarten zijn € 10,50 per stuk en kunnen worden gereserveerd op de site versegrond.nl. Zonder reservering is er geen toegang. Je kan kiezen uit de onderstaande films:  

Woensdag 17/08: The Biggest little Farm 
We volgen twee dromers en hun geliefde hond wanneer ze een keuze maken die hen hun kleine appartement in L.A. doet verlaten. (duurt 91 min)

Donderdag 18/08: Ma Vida 
Kapster Lou heeft haar leven lang voor anderen gezorgd. Op een taalcursus in Andalusië wordt ze geconfronteerd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens. (duurt 88 min)

Vrijdag 19/08: Rocket Man 
Elton John besluit als jonge jongen naar het conservatorium te gaan waarna hij zal hij uitgroeien tot een wereldberoemde superster. (duurt 121 min)

Zaterdag 20/08: Chef 
Chef Carl Casper (Jon Favreau) weigert zijn creatieve integriteit op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten en krijgt een conflict met de eigenaar (Dustin Hofman). (duurt 114 min)

Als extra leuke verrassing – omdat het de eerste editie is – krijg je als je een filmkaartje koopt een maand lang gratis toegang tot Cinetree en kun je onbeperkt films bekijken.

Neem een dekentje of trui mee want het kan ’s avonds afkoelen. Ook met een zomerse bui gaat het door, dus in dat geval is een paraplu handig. Het adres is Spoorlaan 7. Kom vooral op de fiets! Kom je toch met de auto? Parkeer dan gratis bij Zuideinde 92 of op het dak van NS Station Barendrecht.