Agenda

Financieel Serviceloket denkt graag mee

Hebt u vragen over welke regelingen de gemeente Ridderkerk heeft om u financieel te ondersteunen? Of heeft u budgetvragen? Dan kunt u vanaf 20 februari 2023 terecht bij het Financieel Serviceloket.

Tot en met 30 april kunt u hier elke maandag en dinsdag, zonder afspraak, binnenlopen tussen 9.00 en 13.00 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur. Het Financieel Serviceloket is te vinden in de hal van het gemeentehuis. Buiten deze tijden is het loket op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Veel inwoners hebben te maken met hogere kosten, door bijvoorbeeld hogere energieprijzen en duurdere boodschappen. Het kan zijn dat u moeite heeft de vaste lasten te betalen. Misschien kan de gemeente u ondersteunen en adviseren.

Bij het Financieel Serviceloket kunt u terecht voor informatie over onze ondersteuningsregelingen, zoals de energietoeslag en minimaregelingen. U kunt er ook vragen stellen over uw inkomen en budget. Loop gerust binnen, een afspraak maken is niet nodig.

U kunt ook bellen naar 0180 451 234. Heeft u financiële problemen, dan kunt u ook contact opnemen met het team van schuldhulpverlening via schuldhulp@ridderkerk.nl.