Flower Power in de Korenbloem

Als u na de gure wintermaanden ook weer eens toe bent aan een gezellige dans en muziek avond niet te ver van huis, dan kunt u zaterdagavond de 23e februari terecht in de Korenbloem.

Er is een professionele DJ in huis en deze gaat de gehele avond muzikaal verzorgen met vele bekende nummers uit de 60er jaren met als thema “Flower Power”. Bij de meeste (iets oudere) van ons zal deze muziek vele mooie en goede herinneringen oproepen uit deze bewogen jaren. Onder anderen Sandy Shaw, Marian Faithfull, Dave Berry en nog vele anderen die te beluisteren waren op Radio Veronica en andere piratenzenders zullen die avond te horen zijn.                                       

Het is geen verplichting, maar het zou helemaal feest zijn als de gasten zich in de destijds zo populaire outfit willen/durven te vertonen.                                                   

Om een uur of zeven gaan de deuren van de sfeervolle zaal open en rond acht uur, als iedereen aan de gratis koffie zit, kan het feest echt gaan beginnen.

Voor €6,00 bent u een hele avond onder de pannen. Dus lijkt het u wel wat dan kunt u alvast bellen voor een plaatsje, want vol is ook in de Korenbloem vol! De zaal van de Korenbloem is te vinden in de Tarwestraat 34a te Oostendam ,Ridderkerk.

Kaarten graag reserveren/bestellen bij Daan de Graaff, via telefoonnummer 06 839 010 30 ().