Agenda

Food Truck Concert bij Harmonie Slikkerveer

Zaterdag 24 juni 2023 organiseert Harmonie Slikkerveer een pleinconcert met foodtrucks. Vanaf 17.30 uur is het feest op het plein bij het muziekcentrum van de Harmonie aan de Prinsenstraat 76 te Ridderkerk. Het plein is dan ingericht als een sfeervolle feestlocatie met foodtrucks.

Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u onder andere ook luisteren naar livemuziek. Op het plein wordt afwisselend gespeeld en gezongen door popkoor Something Else, Orkest Harmonie Slikkerveer, de jeugddivisies en gelegenheid ensembles.    

Het wordt in ieder geval geen klassiek concert. De muziekvereniging gaat er een swingend repertoire spelen, zoals Fiesta cu tres Ban…, Frank Sinatra Hits Medley en Let me Entertain You. En dat laatste is precies wat de Harmonie gaat doen voor u op deze avond.  

Ook het popkoor Something Else heeft een flitsend programma met o.a. Kings & Queens, Hold my Hand en Treasure. Dat zijn alle ingrediënten voor een gezellig concertje op het plein van de Harmonie.

De avond begint om 17.30 uur en zal tot ongeveer 20.00 uur duren, uiteraard bent u van harte uitgenodigd langer te blijven. De toegang tot het feest op het plein is gratis.

Door Michel van der Klooster