Agenda

Fotowerkgroep Ommoord in gemeentehuis Ridderkerk

De kunstwerken van Marinus Verheij hangen sinds kort weer in de expositieruimte van het gemeentehuis. Tot vrijdag 9 december 2022 exposeert hij met een aantal leden van Fotowerkgroep Ommoord verschillende fotografische kunstwerken.

Marinus Verheij was jarenlang de drijvende kracht achter de exposities van Fotoclub Ridderkerk. Zijn kunstwerken hingen ook vaak in het gemeentehuis. Na het ontbinden van de club werd hij lid van Fotowerkgroep Ommoord. Daar heeft Marius zijn passie voor fotografie weer kunnen oppakken.

Marinus: “Fotowerkgroep Ommoord is een amateurfotografenclub, waarbij elke fotograaf zich thuis zal voelen. Het is een gezellige vereniging waar iedere vrijetijdsfotograaf welkom is, ongeacht ervaring, apparatuur of genre. De groep is er vooral op gericht om van elkaar te leren. Maar ook om met elkaar de gemeenschappelijke interesse op een creatieve en enthousiaste manier te delen.”

Nieuwe leden

“We komen wekelijks op donderdagavond bij elkaar in de ontspanningsruimte van de Joliottoren aan Joliotplaats 4 in Rotterdam. Nieuwe leden zijn van harte welkom. De club stelt geen bijzondere eisen op het gebied van ervaring of apparatuur. Kom vrijblijvend een clubavond bezoeken!”

Aanmelden voor een clubavond kan via info@fotowerkgroepommoord.nl. Kijk voor meer informatie op de website van Fotowerkgroep Ommoord.

Foto: Gemeente Ridderkerk