Gamen in de bioscoopzaal van Landvast

Altijd al je favoriete game willen spelen op groot scherm? Vanaf volgende week kan dit in Landvast. In samenwerking met de gemeente is er geïnvesteerd in twee Playstations 4, zodat in beide bioscoopzalen gegamed kan worden op het bioscoopscherm. Door de coronamaatregelen staan de bioscoopzalen van Landvast al een tijdje leeg en het idee ontstond al snel om hier iets voor de plaatselijke jongeren in te organiseren.

Het initiatief is dan ook gericht op jongeren tussen de 12 en 25, maar aangezien je zo oud bent als je je voelt is iedereen uiteraard welkom. Per zaal kunnen er, per tijdslot, 2 personen in de zaal. Bij de receptie van Landvast  zijn diverse games te leen, zoals Fifa 21 en Call of Duty Cold War. Een tijdslot duurt één uur en drie kwartier.

Vanaf donderdagochtend zijn de gratis tijdsloten te reserveren via landvast.nl/games. Hier kun je ook zien welke games er allemaal te leen zijn bij Landvast. Het is ook mogelijk om je eigen game mee te nemen. 

Voor de aankoop van de Playstations en de games is er, in het kader van shop lokaal, samengewerkt met de plaatselijke Intertoys. Milou en Jason hadden de eer om afgelopen maandag alvast een testgame te spelen.

Op de foto’s hieronder: Milou en Jason, een medewerker van het ABC-team en medewerkers van de Intertoys uit Alblasserdam