Agenda

Gemeente gaat Rijksstraatweg herinrichten

Aan de Rijksstraatweg worden vanaf 9 september werkzaamheden uitgevoerd tussen de Geerlaan en de brug over de Waal. De rijweg, fiets- en voetpaden worden heringericht ter verbetering van de snelfietsroute F15.

De snelfietsroute F15 verbindt de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Fietsers kunnen hier zoveel mogelijk ongehinderd en veilig doorrijden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden aan de fiets- en voetpaden worden uitgevoerd in verschillende fasen. Tijdens het werk aan het fietspad is de weg gewoon open, fietsers worden omgeleid. Tijdens het werk aan de rijweg is de Rijksstraatweg vanaf 1 kant bereikbaar. Tijdens het aanbrengen van de toplaag asfalt is de Rijksstraatweg tussen de Geerlaan en de brug geheel afgesloten (werk in de avonduren). Rond 1 november zijn alle werkzaamheden afgerond.

Actuele informatie

Voor actuele informatie over de werkzaamheden kunt u de KWS app downloaden en het project ‘Rijksstraatweg Rijsoord’  als favoriet aanvinken. Zo blijft u op de hoogte van alle informatie rondom onze werkzaamheden. Via deze app kunt u ook uw vragen stellen. Daarnaast kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Olivier van de Klippe via ovandeKlippe@kws.nl of telefonisch op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.00 uur op telefoonnummer 078 62 50 800.