Agenda

Gezamenlijke Straatkerstboomactie in Ridderkerk Oost brengt feestelijke sfeer in de wijk

In de aanloop naar de feestdagen zet Ridderkerk Oost zich in voor een gezellige en verlichte buurt. Het Wijk Idee Team, in samenwerking met het kernteam van het Wijkoverleg Ridderkerk Oost, kondigt met enthousiasme de Straatkerstboomactie aan. Een initiatief dat de bewoners van Ridderkerk Oost de mogelijkheid biedt om gratis een straatkerstboom op te halen en gezamenlijk de straat feestelijk te versieren.

Voor alle inwoners van Ridderkerk Oost is het mogelijk om op zaterdag 9 december tussen 10:00 en 15:00 uur een gratis straatkerstboom op te halen. Het enige wat u hoeft te doen, is de boom op straat plaatsen, bijvoorbeeld aan een lantaarnpaal, en samen met uw straatgenoten de boom versieren. Een prachtige gelegenheid om de saamhorigheid in de buurt te vergroten en de straten te laten stralen tijdens de donkere dagen.

Het ophalen van de straatkerstboom wordt een feestelijke gebeurtenis, want tijdens het kerstevent zal de Kerstman aanwezig zijn om samen met de bewoners op de foto te gaan. Naast deze bijzondere ontmoeting kunnen deelnemers genieten van sfeervolle muziek en lekkernijen en is er voor de kinderen een mogelijkheid om de grote kerstboom te versieren. Het belooft een gezellig samenzijn te worden voor jong en oud.

Wilt u ook een straatkerstboom voor uw straat in Ridderkerk Oost? Vraag hem dan nu aan door een e-mail te sturen naar witridderkerkoost@gmail.com. Samen met het Wijk Idee Team en het kernteam van het Wijkoverleg Ridderkerk Oost wordt er gezorgd dat de wijk opfleurt en straalt tijdens de komende kerstperiode.