Agenda

Gezellig BBQ’en met de groep ‘Samen is Leuker Ridderkerk’

Wil je mensen uit de buurt ontmoeten om samen leuke dingen mee te ondernemen? Wil jij je netwerk in Ridderkerk uitbreiden? Zoek je een maatje of iemand met dezelfde interesses? Sluit je dan aan bij de WhatsApp groep ‘Samen is Leuker Ridderkerk’. 

Enkele maanden geleden is een WhatsApp-groep gestart, vertelt een sociaal makelaar bij Facet Ridderkerk. Er is gemerkt dat veel volwassenen op zoek zijn naar vriendschap en gelijkgestemden om leuke dingen mee te ondernemen. Misschien heb je weinig familie, vrienden, of door een beperking is je sociale leven niet zo uitgebreid als je graag wilt. Misschien ben je hier net komen wonen of ken je niemand met dezelfde interesses.

Allemaal redenen om je bij ons aan te sluiten. Je zit nergens aan vast. De Sociaal Makelaars organiseren een aantal keer per jaar een gezamenlijke activiteit, zodat je de kans hebt een groot deel van de groep te ontmoeten. De komende activiteit die de groep organiseert is een gratis BBQ op 31 juli om 17:00 uur in Ridderkerk. Locatie volgt.

Buiten deze activiteiten om kun je zelf oproepjes doen in de groep of reageren op andere voorstellen. Stel je wilt een keer wandelen, of ergens koffiedrinken. Dan plaats je een bericht en zie je vanzelf wie er met je mee wil en kan (op eigen kosten).

Ben je tussen de 27 en 67 jaar en wil je graag je sociale netwerk uitbreiden? Stuur dan een mail naar sociaalmakelaar@facetridderkerk.nl en zij voegen je toe aan de groep. Of app naar Yolanda tel. 06 – 283 47 606.