Gezellig samen bewegen in het Oosterpark

Doordat de overheid versoepelingen van de coronamaatregelen heeft aangekondigd is het weer mogelijk om in groepsverband buiten te sporten. Daarom biedt Facet een gevarieerd programma met beweeglessen aan voor volwassenen en senioren. 

Op dinsdag wordt onder leiding van de enthousiaste docente Christa van Gent conditietraining aangeboden van 12.30 tot 13.30 uur in het Oosterpark. Tijdens dit uur komen alle spiergroepen aan bod. Ook wordt er gewerkt aan de conditie en het uithoudingsvermogen en soms worden de oefeningen ondersteund door materialen. De groep bestaat nu uit 13 vrouwen en mannen. Het is leuke gevarieerde groep waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. 

Op vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur geeft Christa een Powerwalk les. De les bestaat dan uit een (stevige) wandeling met oefeningen. Na elk kwartier worden er een aantal oefeningen gedaan die bestaan uit kracht, conditie en balans. De oefeningen worden gedaan met behulp van gewichtjes. Ook deze les vindt plaats in het Oosterpark. 

De lessen zijn voor iedereen geschikt; of u nu beginnend sporter bent of al wat meer ervaring heeft. Ook als u herstellende bent van een blessure of coronabesmetting is het goed om te bewegen. Voor beide groepen is er nog plek voor nieuwe deelnemers. De lessen lopen door tot en met vrijdag 16 juli. Bij voldoende animo zullen de lessen ook doorgaan in de zomervakantie. De kosten per les zijn € 2,50 per persoon. De deelnemersbijdrage wordt aan het einde van de maand geïncasseerd. 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een van de lessen proberen? Neem dan contact op met Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of kijk op facetridderkerk.nl