Agenda

Gezellige Soos in het Centrum van Facet Ridderkerk

Op zoek naar een plek om anderen te ontmoeten, te ontspannen of gewoon even ertussenuit te zijn? Dan wordt u van harte uitgenodigd om de Soos in het Centrum van Facet Ridderkerk te bezoeken. Deze gezellige bijeenkomst vindt plaats in de Ridderzaak van het Gemeentehuis en biedt u de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen of oude bekenden weer te ontmoeten.

De Soos in het centrum is er elke dinsdag van 14:00 uur tot 16:00 uur. U kunt genieten van een kopje koffie of thee voor slechts € 0,50 inclusief een lekker koekje. Bovendien is er een ‘lief en leed’ pot waar iedereen iets in mag doen. Op deze manier wordt er naar elkaar omgekeken en wordt er aandacht geschonken aan elkaars welzijn. Tijdens de Soos heeft u de gelegenheid om gezellig bij te kletsen en deel te nemen aan een spelletje Rummikub. Daarnaast is er maandelijks een bingo met leuke kleine prijsjes, waarvoor een bijdrage van slechts € 2,00 wordt gevraagd.

Hoewel de groep voornamelijk uit dames bestaat, zijn heren van harte welkom om deel te nemen aan de gezellige activiteiten. De Ridderzaal is de plek om te zijn, en die is te bereiken via de hoofdingang van het Gemeentehuis, helemaal rechts.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag deelnemen aan deze Soos? Loop dan gerust binnen en schuif gezellig aan. De enthousiaste vrijwilligers staan voor u klaar om u welkom te heten en wegwijs te maken. U kunt ook contact opnemen met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl voor meer informatie.