Agenda

Gezellige Soos in het centrum van Ridderkerk

Op zoek naar een plek om anderen te ontmoeten, te ontspannen of gewoon even ertussenuit te zijn? Bezoek dan de Soos in het centrum van Ridderkerk.

Deze gezellige bijeenkomst wordt gehouden in de Ridderzaal van het Gemeentehuis en biedt de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen of oude bekenden weer te zien. De Soos van Facet Ridderkerk is elke dinsdag van 14:00 tot 16:00 uur. Geniet van koffie of thee voor slechts € 1,50, inclusief een lekker koekje, waarvan € 0,50 naar de “Lief en Leed” pot gaat. Dit draagt bij aan het welzijn van de bezoekers. Tijdens de Soos is er ruimte om gezellig bij te praten en Rummikub te spelen. Ook wordt er maandelijks een bingo georganiseerd met leuke, kleine prijzen voor vaste leden, tegen een bijdrage van slechts € 2,-.

Hoewel de groep voornamelijk uit dames bestaat, zijn heren ook van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten. De Ridderzaal is te bereiken via de hoofdingang van het Gemeentehuis Ridderkerk, helemaal rechts. Nieuwsgierig geworden en zin om mee te doen? Loop gerust binnen en schuif aan. Enthousiaste vrijwilligers staan klaar om bezoekers welkom te heten en wegwijs te maken. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.