Gezonde kookworkshop bij Van Gelder 

Op maandag 16 en dinsdag 17 mei 2022 organiseert Facet Ridderkerk een gezonde kookworkshop in de keuken bij Van Gelder aan de Krommeweg. 

Als onderdeel van het programma Ridderkerk Langer Gezond en in samenwerking met De Groene Pollepel worden twee geweldige smaakvolle kookworkshops aangeboden. Onder begeleiding van kok Marianne van Wijhe worden er heerlijke, inspirerende en verse gerechten bereidt. Met maximaal 30 personen per workshop worden verschillende gerechten gemaakt die daarna uiteraard zelf kan proeven. Gerechten zoals paprikasoep, zoete aardappelcurry en trifle van mango chocolade en avocado en nog veel meer. Van Gelder staat voor smaak, duurzaamheid en gezondheid. Dit is ook het thema van deze kookworkshop. Het zijn allemaal vegetarische gerechten die gemaakt worden met alle verse producten die Van Gelder heeft.

De kookworkshop op maandag is van 17.30 – 20.00 uur, inloop vanaf 17.00. De kookworkshop op dinsdag duurt van 10.30 – 13.00 uur, inloop vanaf 10.00 uur. Op beide dagen wordt u eerst ontvangen in het restaurant met een lekkere verse smoothie. In de keuken worden de gerechten bereidt, uiteraard met de nodige tips, begeleiding en adviezen van Marianne. Het laatste uur worden de gerechten met elkaar opgegeten. Het beloofd een gezellige en leerzame kookworkshop te worden waar iedereen aan kan meedoen. Je hoeft dus geen chef-kok te zijn om deel te nemen. Na afloop gaat iedereen naar huis met verschillende inspirerende gerechten die makkelijk thuis te maken zijn. 

Aanmelden is verplicht en tickets kunnen vanaf dinsdag 19 april 2022 gekocht worden bij Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. De kosten voor de kookworkshop zijn € 20,00. Reserveer snel want er zijn een beperkt aantal plaatsen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350. Meer informatie is ook te vinden op de www.ridderkerklangergezond.nl