Agenda

Gezondheidsbeurs Ridderkerk

Op vrijdag 22 maart 2024 organiseert Facet Ridderkerk de eerste editie van de FIT op alle fronten Gezondheidsbeurs. Het is een evenement met allerlei activiteiten voor de inwoners van Ridderkerk vanaf 40 jaar. Er is een ruim en gevarieerd aanbod om fit te blijven en om je voor te bereiden op gezond ouder worden.

Tijdens het evenement kan je deelnemen aan diverse workshops, luisteren naar lezingen, actief meedoen met activiteiten en informatie ophalen bij meer dan 20 verschillende standhouders. Vanaf 16.00 uur zijn de deuren open en is iedereen van harte welkom. Er zijn direct al interessante lezingen van de wijkagenten, het vrijwilligerssteunpunt en de mantelzorg. Ook kun je meedoen met stoelgym of walking football. Wethouder Fleur Stip opent om 17.00 uur officieel het evenement. Het hele programma is bekend en te vinden op de website van Facet Ridderkerk. 

Dit evenement wil je niet missen. Dus meld je aan en laat je verrassen. De koffie en thee met wat lekkers staat klaar. Vanaf 18.00 uur is er voor iedereen soep met een broodje of wrap. 

Wil je fit ouder worden? Kom naar ‘FIT op alle fronten’ voor kennis, ervaringen, belevingen en gezelligheid! Deelname is gratis. Aanmelden kan bij Facet Ridderkerk via 0180-432 350 of via de website www.facetridderkerk.nl